Abraham en Verjaardag

Is je geliefde, broer, vriend of collega binnenkort jarig? Verras hem dan met een geweldige opblaasbare Abraham pop van The Partyhopper Nijmegen. Wij hebben de mooiste poppen die geschikt zijn voor alle leeftijden. Klik op de pop van jouw wens en kijk welke leeftijden er mogelijk zijn. Is jouw jarige een sportieve man dan hebben we een pop met flinke spierballen in sporttenue. Zit jouw partner altijd verdacht lang op de wc? Zelfs hiervoor hebben we een geweldige abraham zittend op de wc. Houdt hij van een biertje, is hij een wielrenner of motorrijder? 

Bekijk snel onze pagina! Wij bieden poppen in verschillende maten en thema's aan. Bovendien breiden wij continue uit zodat voor iedere persoonlijkheid er wel iets te vinden is. De poppen kleden je tuin geweldig aan zodat ook je buren het niet kan ontgaan dat er iemand jarig is.

De poppen zijn niet groot en zwaar om te vervoeren en zijn eenvoudig op te zetten. Alle benodigdheden voor het opzetten krijg je mee! Onze poppen hebben een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Wacht niet langer en maak snel je keus!